Pintasan ke kandungan utama

Blog / Arkib / Trip ke Terengganu!

Trip ke Terengganu!

Hari khamis ni,InsyaAllah aku akan ke terengganu selama 4 hari. Aku pergi sana untuk menyiapkan research aku tentang batik..Sebab semester ni aku belajar subjek tekstil..Balik nanti InsyaAllah aku akan post gambar2 kat sana dan juga info tentang batik..Dan aku juga nak minta maaf sebab sekarang aku dah jarang update blog ni,sebab terlalu banyak komitmen lain yang aku kena dahulukan..Aku harap korang faham.. 



12 respon untuk entri “Trip ke Terengganu!”

  1. al-Marbawi (#)

    hm.. aku pun pergi sama gak.. so blog aku pun maybe tak diupdate selama 4 hari.. more or less..


  2. lan (#)

    bat nnt beli kain batik kat aku leh x?
    pakai duit ang dulu la…
    nnt aku tolong update blog ang…

    ang beli yang ada bunga raya..


  3. Bat (#)

    aku nak beli kat mak aku,adik aku ngan bakal bini abang aku..ala kain batik kat KL boleh beli..hehe..


  4. adi (#)

    selamat datang weh…
    tempat kami ramai ramai
    slamat datang .. kami ucapkan ..

    slamat datang.. ke ganu
    negeri cantik. budaya menarik..


  5. Bat (#)

    hehe..tenq en Adi,lokasi yang dijangka dilawati InsyaAllah Seberang Takir dan Pasar Payang..Tapi ada lagi,cuma tak ingat nama..


  6. [...] Trip ke Terengganu!Trip ke Terengganu! Diletakkan dalam Berita, Blog 29 January, 2007 Hari khamis ni,InsyaAllah aku akan ke terengganu selama 4 hari. Aku pergi sana… [...]


  7. pali (#)

    oi… aku nak gak kain batik, apa ingat laki takleh pakai kain batik ka?


  8. adi (#)

    semalam bapak aku cakap, ada segerombolan pelajar akan datang tempat dia kerja.. btw .. bapak aku tu kerja buat batik kat Wan Ismail Batik.. mungkin team korang kut akan ke sana..

    jgn lupa amik gambar bapak aku skali kalau korang singgah kat Wan Ismail Batik ( Kg Ladang ).

    Seberang Takir ? huisk… kampong amber le tu .. beli la keropok keping/lekor dan ikang kering banyok banyok weih…


  9. Bat (#)

    laki pakai kain pelekat dah la abg long oi..hehe..

    Betul la tu kut..tapi dengar cerita tak jadi p seberang takir pulak..isk2..baru ingat nak tengok org buat kopok..


  10. senok (#)

    jangan lupa make kepok lekor bat..


  11. ckundez (#)

    nang nang nang ganu kite…kekeke bat wat rombongan lak…kekeke…bat aku xtau nak pesan pa…em haha aku nak gewe ganu sorang..em gagaga…leh? gunakan kemachoan ang bat…itu ja aku nak pesan… gagagaga


  12. Bat (#)

    aku dah balik wei..nanti aku post gambar ngan report pasal batik..best woo..


Panduan untuk memberi komen

  • Sekiranya ingin bertanya soalan, sila spesifikkan soalan anda.
  • Jangan terasa hati sekiranya komen anda tidak terjawab. Ada kalanya penulis entri ini terpaksa mengutamakan komitmen masing-masing.
  • Perdebatan secara sihat dialu-alukan. Tapi sila gunakan bahasa yang sopan dan sedap dibaca.
  • Komen yang berbentuk spam akan dipadam serta merta tanpa notis 24 jam(hehe).
  • Dan, terima kasih kerana sudi memberikan komen. ^_^

Tinggalkan komen